Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi
AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin Grsq

Join the forum, it's quick and easy

AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin Grsq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin

AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin Empty AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin

Mesaj tarafından 10uR Perş. Haz. 04, 2009 8:59 pm

AMS Software Auto Collage Studio 2.25 portable Fotograflarınızı Değiştirin 2m7gaat

13048 KB

Senin dijital fotoğrafların, güzel resme döndü mü, ve sanatın zarif formları, çalışır. Kolajları şaşırtmayı yapmak, eğlence olacak, ve araba kolaj stüdyosuyla kolay. Sen, onda çalışmayı beğeneceksin, ve hatta, çalışmak için özellikleri kolay bulacaksın. O, onları yapmak için sersemletmeye bakmak için şekillere metin ve koyulan çeşitli etkileri eklemen için sana yardım edecek. Sen, çeşitli kalıpları koyabilirsin, çerçeveleyebilirsin, ve etkiler. Sen kolayca, sayfaları basılmış yapabilirsin, albüme ekledin, ve hatta arkadaşlar ve aileyle senin resimlerini paylaştın.
Araba kolaj stüdyosu, otomatik olarak kalıpları kullanıyor olan kolajları yaratmaya izin verir. Araba kolaj stüdyosunda kullanıyor olan kalıpların farklı türleri vardır: Klasik yapılar, monitörler ve TV, senin, TV veya sinema ekranında senin fotoğrafını koyabildiğin kartlar, şehir, vb.i karşılamak, güzel selam kartı ve diğer artworku yaratır. Sepya uygulamak için mümkündür, ve grayscale, ayrı olarak kalıp ve fotoğrafa sonuçlandırır. [

Linkleri Görebilmek için Cvp Yazmalısınız

10uR
10uR
Site Sahibi
Site Sahibi

Kova
Mesaj Rep : 610
Doğum tarihi : 01/02/84
İş/Hobiler : Hiçbişey

Ekstra
Kişisel İleti / Not Defteri:

http://flatcast.benimforum.org