HIZLI bilgisayar kapama KISA YOL
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK BİLGİSAYAR PROGRAMLARI :: Windows ve Diğer İşletim Sistemleri Sorunları - Çözümleri :: Windows Xp Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası
HIZLI bilgisayar kapama KISA YOL
herkese merhaba Bu bölümde BiLGiSAYARINIZI hangi R€NK HANGi MARKA olursa olsun !! MASA ÜZERiNDE BiR TIK la kapatmanin kisa yolunu anlatacagim
simdi masa üzerinde NOT defterimizi acip icine asagidaki kodlari yaziyoruz (T€LASA GEREK YOK GAYET SAKiN OLUN hers€y yolunda ) ucuruyoruz BiRAZDAN
dim kapat
set kapat=wscript.createobject("wscript.shell")
kapat.run ("%windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00")
not defterimizi farkli kaydediyoruz ve ederkende ADINI "kapat.vbs " diye DEGISTIRIYORUZ (MASA ÜZERINDE istedigimiz yerden üzerine bir TIKLADIK MI UCUYORUZ ) kolay gelsin
simdi masa üzerinde NOT defterimizi acip icine asagidaki kodlari yaziyoruz (T€LASA GEREK YOK GAYET SAKiN OLUN hers€y yolunda ) ucuruyoruz BiRAZDAN
dim kapat
set kapat=wscript.createobject("wscript.shell")
kapat.run ("%windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00")
not defterimizi farkli kaydediyoruz ve ederkende ADINI "kapat.vbs " diye DEGISTIRIYORUZ (MASA ÜZERINDE istedigimiz yerden üzerine bir TIKLADIK MI UCUYORUZ ) kolay gelsin
ender-
Mesaj Rep : 537
Doğum tarihi : 26/04/88
Ekstra
Kişisel İleti / Not Defteri:
Similar topics
» Basketbolun Kısa Tarihçesi
» Ramazan ayında her güne ait kısa ve özel dualar
» Şok Diyet Listeleri Hızlı Kilo Verme
» Ramazan ayında her güne ait kısa ve özel dualar
» Şok Diyet Listeleri Hızlı Kilo Verme
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK BİLGİSAYAR PROGRAMLARI :: Windows ve Diğer İşletim Sistemleri Sorunları - Çözümleri :: Windows Xp Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası