Sıkıştırma (Yüklediğiniz ZIP dosyalarını açmanızı sağlayan programlar..)
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK WEB TASARIMI :: Asp Site Tasarımı Hakkında Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
Sıkıştırma (Yüklediğiniz ZIP dosyalarını açmanızı sağlayan programlar..)
Winzip: Tüm dünya tarafından bilinen ve en çok kullanılan sıkıştırma & arşivleme programı. ASP İndir'den indirdiğiniz ZIP dosyalarını bu program ile açabilir ve içerisinde bulunan dosyaları kullanmaya başlayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için: www.winzip.com
Winrar: Winzip gibi Winrar programı da dünya tarafından tercih edilen başarılı bir program. RAR tabanlı olarak hazırlanmış olsada ZIP ve daha bir çok sıkıştırma formatını destekler.
Detaylı bilgi için: www.winrar.com
7-Zip: Ücretsiz olarak alternatif bir sıkıştırma & arşivleme programı arıyorsanız, 7-Zip programı ile Winzip ve Winrar programı ile yapabileceğiniz her türlü işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Detaylı bilgi için: www.7-zip.org
Detaylı bilgi için: www.winzip.com
Winrar: Winzip gibi Winrar programı da dünya tarafından tercih edilen başarılı bir program. RAR tabanlı olarak hazırlanmış olsada ZIP ve daha bir çok sıkıştırma formatını destekler.
Detaylı bilgi için: www.winrar.com
7-Zip: Ücretsiz olarak alternatif bir sıkıştırma & arşivleme programı arıyorsanız, 7-Zip programı ile Winzip ve Winrar programı ile yapabileceğiniz her türlü işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Detaylı bilgi için: www.7-zip.org
10uR-
Mesaj Rep : 610
Doğum tarihi : 01/02/84
İş/Hobiler : Hiçbişey
Ekstra
Kişisel İleti / Not Defteri:
Similar topics
» PoRTaBLe PRoGRaMLaR BöLüM KuRaLLaRI
» Editörler (Kodlama ve tasarım yapmanızı sağlayacak yardımcı programlar)
» Editörler (Kodlama ve tasarım yapmanızı sağlayacak yardımcı programlar)
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK WEB TASARIMI :: Asp Site Tasarımı Hakkında Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası