Web Filtre Şifresiz Nasıl Devre Dışı Bırakılır
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK BİLGİSAYAR PROGRAMLARI :: Windows ve Diğer İşletim Sistemleri Sorunları - Çözümleri :: Windows Xp Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası
Web Filtre Şifresiz Nasıl Devre Dışı Bırakılır
Internet Cafelerde hack siteleri ve diğer tüm yasak sitelere girişimizi engelleyen programlardan birisi olan WebFiltre yi nasıl şifresiz devre dışı bırakabileceğinizi anlatıyorum.
Program Files / TieV-Volsoft / Filtre klasöründe bulunan YKontrol.exe adlı dosyanın uzantısı değiştirilip
çalışamaz hale getirilir..
Ardından görev yöneticisi açılarak önce YFKontrol.exe ve sonra Vfiltre.exe işlemleri sonlandırıldığı zaman web filtre TAMAMEN devre dışı olur ve kaldırılabilir
Program Files / TieV-Volsoft / Filtre klasöründe bulunan YKontrol.exe adlı dosyanın uzantısı değiştirilip
çalışamaz hale getirilir..
Ardından görev yöneticisi açılarak önce YFKontrol.exe ve sonra Vfiltre.exe işlemleri sonlandırıldığı zaman web filtre TAMAMEN devre dışı olur ve kaldırılabilir
ender-
Mesaj Rep : 537
Doğum tarihi : 26/04/88
Ekstra
Kişisel İleti / Not Defteri:
Similar topics
» E-mail Sistemleri Nasıl Çalışır?
» PHP Nedir Nasıl Ortaya Çıkmıştır.
» GECE NAMAZI NASIL KILINIR
» Camfrog Kapandı Nasıl Girerimmi Diyorsun Buraya Bir Bak
» PHP Nedir Nasıl Ortaya Çıkmıştır.
» GECE NAMAZI NASIL KILINIR
» Camfrog Kapandı Nasıl Girerimmi Diyorsun Buraya Bir Bak
Yaseminfm Flatcast Yardım Destek Sitesi :: RADYO YASEMİN FLATCAST DESTEK BİLGİSAYAR PROGRAMLARI :: Windows ve Diğer İşletim Sistemleri Sorunları - Çözümleri :: Windows Xp Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası